مفتح تصریح کرد: کمیسیون تلفیق مصوب کرد که قیمت حامل های انرژی اعم از بنزین، نفت و گاز و ... نه در قیمت و نه در نحوه توزیع هیچ تغییری نسبت به سال ۹۷ نداشته باشد.
وی با تاکید بر اهمیت تبصره ۱۴ گفت: عمده مواردی که در لایحه دولت آمده بود، تصویب شد؛ تغییرات مختصری در آن انجام گرفت که برخی از آنها تاثیرات قابل توجهی از نظر میزان تاثیر گذاری به ویژه در اقشار محروم جامعه دارد.
سخنگوی کمیسیون تلفیق گفت: در ردیف هایی از جدول تبصره ۱۴، در قسمت هزینه ها و پرداخت یارانه ها، کمک هایی برای آموزش و پرورش و مدارس در نظر گرفته شده است از جمله ۶۰ میلیارد تومان برای کمک به هزینه گاز مصرفی مدارس در اختیار آموزش و پرورش قرار خواهد گرفت، ۳۰ میلیارد تومان برای کمک به هزینه برق مدارس و همچنین ۱۰ میلیارد تومان برای کمک به هزینه های آب مدارس در اختیار آموزش و پرورش قرار خواهد گرفت.
مفتح افزود: هزینه های منابعی که دولت برای کاهش فقر مطلق خانوارها به میزان ۷ هزار میلیارد تومان تعیین کرده بود؛ در کمیسیون تلفیق به هفتاد ویک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت؛ به این ترتیب دریافتی تمامی خانوار های تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی به میزان ۲۰ درصد نسبت به سال ۹۷، افزایش پیدا کرد.
وی گفت: همانگونه که دولت پیش بینی کرده بود؛ یارانه نان و خرید تضمینی گندم به میزان ۶ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان تعیین شد.
مفتح افزود: سهم بیمه دولت برای اقشار خاص از جمله رانندگان حمل و نقل درون شهری و برون شهری و ۲۰ درصد افزایش کمکی که رزمندگان معسر باید پرداخت می شد، در تبصره ۱۴ و بخش یارانه ها افزایش یافت؛ علاوه بر اینکه ۲۰درصد به دریافتی رزمندگان معسر از این محل اضافه می شود، سازمان بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح مکلف شد که به آنها دفترچه بیمه بدهد تا آنها از خدمات بیمه از طریق آن دفترچه استفاده کنند.
وی ادامه داد: در خصوص نحوه توزیع فرآورده های نفتی مثل بنزین، گازوئیل و گاز مصرفی خانوار، هیچ تغییری در قیمت و نحوه توزیع نسبت به سال ۹۷ داده نشده است.
سخنگوی کمیسیون تلفیق گفت: کمیسیون تلفیق وارد تبصره ۱۵ شده است و تلاش می کند که تا پایان هفته جاری، گزارش خود را تقدیم مجلس کند.
نظر شما